CoCo de Clown is geregistreerd bij het Benelux-Bureau voor het  Intellectuele Eigendom (BBIE 0858175)  -  CoCo de Clown Entertainment © 2018

Muziek Van CoCo koop je hier:

Vraag eerst aan je ouders of je liedjes mag kopen!

Nieuwe cd’s CoCo de Clown komen er aan!

CoCo de Clown brengt dit najaar twee speciale cd’s uit. Met De Leukste Sint Hits komen jong en oud in de juiste stemming voor het feest van de goedheiligman. Naast veel bekende sinterklaasliedjes verrast CoCo de luisteraar met eigen werk. Ook de cd De Beste Kerst Hits is een mix van vertrouwde kerstkrakers en originele CoCo de Clown tracks. Beide cd’s zullen exclusief verkrijgbaar zijn bij de ACTION winkels in Nederland, maar ook in de filialen van deze keten in België en Luxemburg.

Bijzonder is dat er naast de Nederlandse cd’s ook twee albums van CoCo de Clown in andere talen zullen verschijnen. In Duitsland en Oostenrijk ligt CoCo de Clown in de winkels met Die Besten Weihnachtslieder en in Frankrijk verschijnt Les Meilleurs Chants De Noël. Deze zullen ook verkrijgbaar zijn bij de ACTION winkels in die landen.

 

Eerder bracht Kids Hits Studio al zes CoCo de Clown Vakantie Hits cd’s uit, waarvan er al inmiddels meer dan 60.000 exemplaren zijn verkocht. Daarnaast is CoCo de Clown natuurlijk al jaren bekend van zijn optredens door het hele land. Van winkelopening tot grote show, CoCo maakt er altijd een geweldig feestje van.