CoCo de Clown is geregistreerd bij het Benelux-Bureau voor het  Intellectuele Eigendom (BBIE 0858175)  -  CoCo de Clown Entertainment © 2018

 
 

 

Vol overgave zingt, danst en tovert hij in zijn shows voor zowel kinderen als volwassenen. Of het nu gaat om een bedrijfsopening, jubileum, verjaardags-feest, kinderfeestjes of ander vorm van entertainment, CoCo voert zijn clowneske tovershow altijd uit met veel passie, mooie attributen en een verzorgd uiterlijk. Het contracteren van CoCo de Clown staat garant voor amusement met oog voor detail en kwaliteit.

 

Een show vol met muziek, dans, gegiechel en getover. CoCo is gedurende zijn 60 minuten durende show niet te stoppen. Konijnen verdwijnen, doeken zullen  verkleuren, materialen zullen veranderen in dingen die er eigenlijk niet kunnen of hadden moeten zijn.

Verbazing alom zal te lezen zijn op de gezichtjes van de genodigden.

 

 

 

Als CoCo tijdens zijn show ook nog eens prachtige decoratieve ballonfiguren gaat vouwen zullen de kinderen gieren van plezier. Een show vol actie, doldwaze gebeurtenissen, humor en veel, heel veel kinderpret.

De CoCo de Clown on tour Tovershow

Kinderfeestje

Alle shows van CoCo deClown kunnen zowel op een podium als gelijkvloers worden opgevoerd.Decor, geluidsinstallatie (220 Volt) en microfoons behoren vanzelfsprekend tot de vaste attributen die CoCo meeneemt. De optredens van CoCo zijn voor kinderen van 4 tot 99 jaar. Een uurtje opbouwen, een uur show (geen pauze) en maximaal 45 minuten afbouw zijn nodig om er samen met u een geslaagd optreden van te maken.

Algemeen

Ballonnen Clown